Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia empata a la pista del líder i es manté invicte

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia va empatar el cap de setmana passat a quatre gols a la pista de l’Eixample, que fins a aquesta jornada era el líder. Les de Javier Ruiz van plantar cara en un partit que va ser molt igualat. Els gols del conjunt llagostenc els van marcar Cris (2), Domi i Alba.

Després de vuit jornades, la Concòrdia és l’únic equip del grup 2 de la Segona Divisió espanyola que no ha perdut cap partit. Les de la nostra localitat han aconseguit quatre victòries i quatre empats i ocupen la sisena posició amb 16 punts, a tres dels dos equips que encapçalen ara el grup, l’Hispanic Torrent i el Palau. El Teldeportivo és tercer amb 18 punts; l’Eixample, quart amb 17 i l’Alacant, cinquè amb 16.

Diumenge, la Concòrdia rebrà la visita del Castelldefels, que és el setè classificat amb 14 punts i que ve de perdre per 0 a 8 contra l’Hispanic Torrent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies