Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament farà avui un homenatge a les víctimes de violència masclista

Aquesta tarda, a les 19 hores, el Centre Cultural acollirà un homenatge a les víctimes de violència masclista en el marc de la programació per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones, que és demà 25 de novembre. L’acte és organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta i servirà per retre un rècord especial a Marisel Arauz Cuéllar, veïna de la Llagosta que va morir al mes de maig a mans de la seva parella.

Tot just de l’homenatge, se celebrarà al Centre Cultural un teatre fòrum sobre violència masclista. L’entrada és lliure.

Durant tot aquest mes de novembre, l’entitat local Veus de Dona porta a terme una campanya de rebuig de la violència masclista amb cartells i falques a Ràdio la Llagosta. Tothom que vulgui es pot passar per Can Pelegrí per fer-se una fotografia i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #stopviolenciamasclista.

L’Ajuntament disposa a Can Pelegrí del Centre d’Informació i Recursos per a Dones. El número de telèfon d’atenció a les dones en situació de vio­lència, amb un servei les 24 hores del dia gratuït i confidencial, és el 900 900 120.

D’altra banda, l’Agrupació Local d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) va celebrar ahir a la seva seu una xerrada-debat contra la violència masclista a càrrec de l’advocada Olaya Lourdes Checa, que és responsable de l’àrea de la Dona d’Esquerra Unida i Alternativa i membre de la coordinadora de Catalunya en Comú.

Publicitat

Publicitat

Més notícies