Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

La Zumba Solidària bat el seu rècord de participació

Més de 450 persones van participar ahir en la segona edició de la Zumba Gegant organitzada per la Colla Gegantera de la Llagosta. L’activitat es va desenvolupar durant el matí a la plaça de la Sardana i va comptar també amb una gran presència d’espectadors.

“Estem molt satisfets, hem augmentat la participació respecte a la primera edició”, ha confirmat Pablo Martín, cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, que ha explicat que durant aquesta setmana donaran a conèixer la quantitat que es destinarà a la Marató de TV3 a partir de les donacions que van aconseguir ahir. Martín ha avançat que la “Zumba Gegant tindrà continuïtat”.

La jornada solidària va començar amb una exhibició de l’Escola Okinawa Team. Mitja hora més tard, es va fer una actuació de Bollywood a càrrec de l’Associació Arts Humanes Bollywood de Santa Perpètua de Mogoda. La màster class de Zumba va comptar amb la participació de setze monitors i monitores. També hi va haver un servei preventiu d’assistència mèdica amb la infermera Gloria González.

Per recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a malalties infeccioses, també es van portar a terme altres activitats. L’Esplai Dijoc va realitzar tallers infantils, per un euro; i El Taller d’Ideo MJ va oferir pinta-cares solidaris, per tres euros. Els organitzadors van comptar amb la col·laboració del Foto-Club la Llagosta i DJ Music.

Publicitat

Publicitat

Més notícies