Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Concòrdia empata (1-1) amb el Sabadell

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha empatat aquesta tarda a casa amb el Sabadell (1-1). Les llagostenques no han fet un bon partit, però han tingut moltes ocasions per aconseguir el triomf. L’actuació de la portera visitant ha estat decisiva. El Sabadell, per la seva part, també ha tingut oportunitats i s’ha trobat amb molt bones intervencions de Pris sota els pals.

Durant la primera part, els dos equips han fet una pressió a tota la pista. La Concòrdia ha tingut problemes per superar la defensa visitant. No obstant això, les ocasions han arribat, sobretot al final de la primera part. Marta i Domi han xutat desviat en vàries accions. El Sabadell ha enviat una pilota al pal al minut 17 després d’una bona intervenció de Pris.

Al minut 4 de la segona part, el Sabadell s’ha avançat amb un gol de la llagostenca Cintia, exjugadora de la Concòrdia. Un minut després, ha empatat Sonia Blanco. Durant la segona part, la Concòrdia ha tingut moltes ocasions, però no les ha aprofitades. Domi ha disposat de dos dobles-penal, que ha refusat la portera. El Sabadell també s’ha apropat amb perill a la porteria llagostenca i s’ha trobat amb una gran Pris, que en els darrers minuts, amb un cop a la mà, ha hagut de ser substituïda per Clàudia. La Concòrdia ha buscat fins al final el gol de la victòria, però s’ha hagut de conformar amb un empat.

La propera jornada, l’equip llagostenc es desplaçarà a la pista de l’Eixample.

Publicitat

Publicitat

Més notícies