Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

L’Oficina de Català inicia la 27a edició del Voluntariat per la Llengua a la Llagosta

La 27a edició del Voluntariat per la Llengua es va posar en marxa ahir dimecres a la Llagosta amb la participació de quatre parelles lingüístiques. A més, en aquesta segona edició de l’any d’aquest projecte comptarà també amb cinc parelles lingüístiques usuàries del Casal d’Avis, que es presentaran dilluns.

Aquest curs de parelles lingüístiques consta d’un total de deu hores amb la previsió d’una trobada al llarg de la setmana d’una hora en deu setmanes. “Els quatre alumnes que ja han començat són de l’Oficina de Català de la Llagosta i es tracta de fer una pràctica de la llengua en àmbits reals”, explica la responsable de l’Oficina de Català de la Llagosta, Rosa Maria Llunell, que afegeix que “les parelles el que fan és conversar en català i això ajuda a aprendre l’idioma”.

El programa Voluntariat per la Llengua es va iniciar l’any 2003, impulsat per la Direcció General de Política Lingüística. Un any després, es va posar en marxa a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies