Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Un conte de l’alumnat de l’Oficina de Català s’editarà en un llibre i en un CD

El conte Ufanosa, de l’Oficina de Català de la Llagosta, ha estat un dels 24 finalistes del concurs Contes del món, que va convocar l’associació COMSOC – Comunicació Social. El relat, que ha estat elaborat per alumnes del curs Elemental 3, formarà part d’un llibre i un CD amb la resta de finalistes.

Els alumnes d’aquest curs de l’Oficina de Català de la Llagosta van participar en la categoria de grups Elementals Intermedis d’adults. La classe de català del grup llagostenc va haver de crear una història que tracta sobre la relació d’una ovella i un escarabat. Posteriorment, va enregistrar el conte i el va pujar al canal d’Ivoox de Contes del món. També van haver de crear una il·lustració representativa sobre el conte.

Al concurs es van presentar uns 154 contes i, a la semifinal, van ser escollits una cinquantena. Entre aquests, els oients van escollir els 24 finalistes mitjançant els seus vots a la pàgina web del concurs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies