Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament ampliarà les graderies del Pavelló Antonio García Robledo

El Consistori de la Llagosta comprarà tres nous mòduls de tribuna desmuntable per ampliar la graderia del Pavelló Antonio García Robledo. Així, hi haurà seient per a 30 persones més.

L’Ajuntament ha aprovat la compra a l’empresa DAPLAST per un import de 1.678,88 euros. Aquests diners es pagaran amb una subvenció que la Diputació de Barcelona ha concedit al Consistori llagostenc en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019 per a la compra de material esportiu inventariable en espais de titularitat municipal. Amb l’ampliació de la graderia, els responsables municipals responen a l’increment d’activitats i, per tant, de públic que s’ha donat en els darrers anys al Pavelló Antonio García Robledo. Els nous mòduls seran instal·lats properament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies