Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Victòria còmoda del FS Unión Llagostense contra el Dante (8-2)

Álex Pérez, autor avui de tres gols.

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquesta tarda el Futsal Dante per 8 a 2. Els de José Manuel Poyato han estat clarament superiors als seus rivals, sobretot a la segona part.

Després de diverses ocasions locals i d’alguna aproximació dels visitants, l’1 a 0 l’ha marcat Álex al minut 11 en aprofitar una errada del porter del Futsal Dante i una assistència de David Soria. Al minut 17, Juan Carlos, amb una gran acció defensiva, ha evitat l’empat.

Al minut 2 de la segona part, Álex ha marcat el 2 a 0 i Soria ha aconseguit el 3 a 0 dos minuts després. El mateix Soria ha enviat un xut al travesser. Al minut 7, Juan Carlos ha fet el 4 a 0. Un minut després, Juan Carlos ha fet pujar al marcador el 5 a 0. En ple domini local, han marcat Álex i Alberto en dues ocasions. Alberto debutava aquesta temporada al FS Unión Llagostense. En el tram final del partit, el Dante ha reduït les diferències i Marc ha enviat una pilota al travesser.

La propera jornada, els llagostencs descansaran.

Publicitat

Publicitat

Més notícies