Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Comencen els actes pel Dia Internacional contra la violència vers les dones

L’Ajuntament de la Llagosta i l’entitat local Veus de Dona portaran a terme durant aquest mes de novem­bre diverses accions per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones, que és el 25 de novembre. El dia 24 de novembre, el Centre Cultural acollirà a partir de les 19 hores un homenatge a les víctimes de violència masclista en el marc del Dia Internacional contra la violència vers les dones. Tot just després, hi haurà un teatre fòrum amb el títol de SOS vio­lència de gènere. L’entrada és gratuïta.

A més, avui i el 23 de novembre de les 16 a les 17.30 hores, hi haurà reunions del grup de suport i creixement personal per a dones a Can Pelegrí. En aquest mateix espai, se celebrarà els dies 16 i 30 de novembre un taller sobre dansa i emocions de les 16 a les 17 hores. Durant tot aquest mes de novembre, Veus de Dona portarà a terme una campanya de rebuig de la violència masclista amb cartells i falques a Ràdio la Llagosta. També, tindran lloc tallers de sexualitat i relacions igualitàries per als alumnes de Secundària dels instituts Marina i Balmes.

Tothot que vulgui es podrà passar durant aquest mes per Can Pelegrí per fer-se una fotografia i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #stopviolenciamasclista. L’Ajuntament disposa a Can Pelegrí del Centre d’Informació i Recursos per a Dones. El número de telèfon d’atenció a les dones en situació de vio­lència, amb un servei les 24 hores del dia gratuït i confidencial, és el 900 900 120.

Publicitat

Publicitat

Més notícies