Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Avui i demà, es farà un tractament fitosanitari a arbrat de la Llagosta

Avui dimarts i demà dimecres, entre les 22 i les 6 hores, es realitzaran diferents actuacions de tractament fitosanitari de l’arbrat urbà a la Llagosta. Es tracta d’un tractament per al control de la processionària del pi, que anirà a càrrec de l’empresa Alemany Fitosanitaris.

Aquestes actuacions no presenten un termini de seguretat després de la seva aplicació i, per tant, la reentrada de la ciutadania a la zona tractada pot ser immediata. Com a mesura de precaució, es recomana retirar aliments i roba de les terrasses i balconades de les zones a tractar per si hi ha deriva aèria provocada pel vent.

Les zones on s’actuarà són: plaça de la Masia, plaça d’Anne Frank, plaça de Concepción Arenal, Piscina municipal, plaça d’Andalusia, plaça de la Sardana, Jardins de la Pineda Fosca, plaça de l’Alcalde F. J. Serrano, Parc Popular, plaça de Catalunya, plaça dels Drets Humans, Cementiri i illeta al costat de l’autopista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies