Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Ja es pot consultar el cens per a les eleccions al Parlament del 21 de desembre

Les llistes electorals per als comicis al Parlament de Catalunya del 21 de desembre s’exposen al públic a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta (plaça d’Antoni Baqué, 1) fins al 10 de novembre per tal que les persones interessades les consultin a efectes de poder presentar reclamacions. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 16 a 20 h.

En virtut del que estableix l’article 41 de la Llei orgànica del règim electoral general, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no es permet la recopilació de dades per qualsevol mitjà, ja sigui manual, fotogràfic, informàtic o de qualsevol altra naturalesa, sota les responsabilitats procedents legalment.

Publicitat

Publicitat

Més notícies