Aquest matí ha començat la poda anual dels arbres de la Llagosta

0
59

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat aquest matí la poda dels arbres del nostre municipi. L’empresa Tratamiento y Acondicionamiento de Laderas y Obras (TALIO) és l’encarregada d’aquesta operació per un import total de 57.579 euros per dos anys. Això significa un estalvi d’un 25% respecte al preu de licitació i “d’uns 9.000 euros a l’any respecte al que es venia pagant per la poda”, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient i Serveis Municipals, Jordi Jiménez.

En total, està previst podar durant quatre setmanes i mitja 984 arbres, 71 més que l’any passat. Les feines es faran entre les nou del matí i les quatre de la tarda. A més, l’empresa TALIO subministrarà 1.400 espècies de flors (700 cada any) per plantar-les en diversos punts de la nostra població. Al procés de licitació es van presentar set empreses.

D’altra banda, com a millora de la poda, la Brigada de Jardineria de l’Ajuntament està actuant des de fa unes setmanes sobre altres arbres del nostre municipi amb una màquina llogada.

Publicitat