Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

Aquest matí ha començat la poda anual dels arbres de la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat aquest matí la poda dels arbres del nostre municipi. L’empresa Tratamiento y Acondicionamiento de Laderas y Obras (TALIO) és l’encarregada d’aquesta operació per un import total de 57.579 euros per dos anys. Això significa un estalvi d’un 25% respecte al preu de licitació i “d’uns 9.000 euros a l’any respecte al que es venia pagant per la poda”, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient i Serveis Municipals, Jordi Jiménez.

En total, està previst podar durant quatre setmanes i mitja 984 arbres, 71 més que l’any passat. Les feines es faran entre les nou del matí i les quatre de la tarda. A més, l’empresa TALIO subministrarà 1.400 espècies de flors (700 cada any) per plantar-les en diversos punts de la nostra població. Al procés de licitació es van presentar set empreses.

D’altra banda, com a millora de la poda, la Brigada de Jardineria de l’Ajuntament està actuant des de fa unes setmanes sobre altres arbres del nostre municipi amb una màquina llogada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies