Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Derrotes dels dos equips sèniors del Joventut Handbol la Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol va perdre el cap de setmana passat per 33 a 27 a la pista del Rubí. El Joventut Handbol no va estar bé en defensa. El conjunt llagostenc és desè al grup B de la Tercera Catalana amb tres punts. L’equip de la nostra localitat ha sumat fins ara una victòria, un empat i tres derrotes. Diumenge, rebrà la visita del Santpedor, que és el penúltim classificat amb només dos punts.

Per la seva part, el sènior femení del Joventut Handbol, entrenat per Xavi Canalejas i Enric De Pablo, va caure la jornada passada per 37 a 19 a la pista del líder, el Terrassa. Les llagostenques es van trobar al davant un equip superior. El sènior femení és el penúltim classificat al grup A de la Primera Catalana amb només dos punts. L’equip llagostenc ha aconseguit un triomf i, per contra, ha perdut tres partits. La propera jornada, jugarà al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Cerdanyola, que és antepenúltim amb dos punts. El líder és el Terrassa amb vuit punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies