Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El CE la Llagosta, golejat a Vilassar de Dalt

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va perdre el cap de setmana passat per 5 a 0 amb el Vilassar de Dalt, que és el colíder. La primera part va acabar amb un empat a zero, però, a la segona part, els llagostencs van encaixar cinc gols. La jornada anterior, l’equip de la nostra localitat havia caigut a casa contra l’Atlètic Masnou per 0 a 6.

La Llagosta rebrà diumenge la visita del penúltim classificat, el Lliçà d’Amunt. Serà una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria després d’haver encaixar dues golejades seguides. El conjunt de la nostra localitat ocupa la vuitena posició al grup 6 de la Quarta Catalana amb sis punts després de quatre jornades, en les quals ha guanyat dos partits i n’ha perdut altres dos. El Martorelles i el Vilassar de Dalt encapçalen el grup amb 12 punts cadascun.

Publicitat

Publicitat

Més notícies