Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

La Concòrdia supera el Castelló (4-3) i es manté a la zona alta

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el Castelló per 4 a 3 i es manté a la zona alta de la classificació. Les llagostenques han hagut de lluitar fins al darrer moment per sumar els tres punts.

La primera part ha acabat amb un resultat d’1 a 0 amb gol de Domi. Al començament de la segona part, Marta ha fet el 2 a 0, però, les visitants han reduït distàncies de seguida. Sonia Blanco ha marcat el 3 a 1 al minut 5. El Castelló ha aprofitat una errada de les locals per fer el 3 a 2 al minut 8. Després, les visitants han estavellat una pilota contra el travesser. Al minut 11, Marta ha fet una gran acció, però la portera ha evitat el gol. Al minut 15, Alba ha xutat des de lluny i ha aconseguit el 4 a 2. El Castelló no s’ha rendit i ha fet el 4 a 3 a falta d’un minut i 25 segons per al final. La Concòrdia s’ha defensat molt bé i ha sumat una victòria que confirma el bon inici de lliga de les jugadores que entrena Javier Ruiz.

La propera jornada, d’aquí a dos caps de setmana, el conjunt llagostenc jugarà a la pista del San Vicente-Hércules.

Publicitat

Publicitat

Més notícies