Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense empata (1-1) amb el Betània Patmos

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat aquesta tarda a casa (1-1) amb el Betània Patmos de Barcelona. Ha estat un partit en el qual les defenses s’han imposat clarament als atacs.

Els primers minuts han estat de domini visitant. El FS Unión Llagostense tenia molts problemes per superar la pressió del Betània Patmos. Al minut 2, Abraham, porter local durant la primera part, ha hagut d’intervenir en dues ocasions per evitar el primer gol, que finalment ha arribat al minut 4.

Al minut 6, els de la Llagosta han xutat per primera vegada a porteria. El llançament de David Soria ha sortit fora per poc. Durant la primera part, Abraham ha salvat al seu equip amb aturades de molt de mèrit, una d’elles al minut 18. Tot just abans, els àrbitres no han assenyalat una falta molt clara sobre David Soria. Els col·legiats podien haver xiulat penal, però han entès que no s’ha produït cap falta. Tot just abans del descans, Abraham ha fet tres espectacultars aturades seguides.

L’1 a 1 l’ha marcat Álex Pérez al començament de la segona part en culminar una acció individual. Els dos equips han disposat de clares ocasions per desnivellar el marcador, però no les han aprofitades. Al minut 12, un defensa ha tret una pilota que ja entrava a la porteria visitant després d’una rematada de Carlos. Al minut 17, Javi, porter local a la segona part, ha evitat l’1 a 2 i en el darrer minut Marc ha tingut una oportunitat, però no ha pogut superar al porter. En la següent acció, han pogut marcar els visitants.

El proper compromís de lliga del conjunt llagostenc serà dissabte a la pista del Tiana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies