Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

L’OAC ja ha expedit més de 160 certificats digitals idCAT

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de la Llagosta ha facilitat ja més de 160 certificats digitals idCAT, que permeten fer tràmits electrònicament amb diferents ens. Des del 13 de març, l’OAC ofereix aquest servei de forma gratuïta a la ciutadania.

Amb l’idCAT es poden fer tràmits amb ajuntaments i altres ens locals (padró municipal d’habitants, domiciliació de tributs, taxes i preus públics…), amb la Generalitat (portal e-tributs, Oficina Virtual de Tràmits…) i amb l’Administració Estatal (declaració de la renda, consulta de la vida laboral, Seguretat Social…). Properament, serà imprescindible per fer qualsevol tràmit al web de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies