Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Concòrdia treu un valuós empat de Palau (1-1)

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia va empatar dissabte a un gol a la pista del Palau, que és l’actual líder del grup 2 de la Segona Divisió espanyola. Els dos conjunts segueixen invictes després de quatre jornades.

Al minut 2, les de Javier Ruiz ja van disposar d’una clara ocasió per marcar, un penal que va aturar la portera del Palau. Al minut 14, Alba Laguna va fer el 0 a 1. El Palau va empatar al minut 10 de la segona part. En el tram final del partit, el Palau va pressionar molt i va disposar de diverses ocasions de gol. La més clara va ser un xut al pal en un doble penal. La Concòrdia, que també va tenir alguna oportunitat per marcar, es va defensar molt bé i va sumar un punt valuós. Durant el partit, es va lesionar Estefa Jémez, jugadora llagostenca del Palau.

La Concòrdia ocupa la cinquena posició amb vuit punts, a dos del líder, el Palau. Dissabte, les de la nostra localitat rebran la visita del Castelló, que és setè amb set punts.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies