Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Convocatòria de l’Ajuntament per contractar temporalment una persona administrativa

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert una convocatòria urgent per contractar temporalment una persona per fer tasques d’administratiu. La jornada serà a temps parcial (un 75%). El contracte és laboral de relleu fins a la jubilació total d’una treballadora de l’Ajuntament que es jubila de forma parcial.

Les persones interessades poden recollir les bases de la convocatòria a l’OAC, plaça d’Antoni Baqué, en horari d’atenció al públic o al web municipal www.llagosta.cat i hauran de presentar les instàncies del 20 d’octubre fins al 8 de novembre de 2017, ambdós inclosos.

L’horari de l’OAC és de dilluns a divendres de 8.30 h a 14 h i dimarts i dijous també a la tarda, de 16 h a 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies