Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La plaça d’Antoni Baqué va acollir ahir al vespre una altra manifestació en suport als presidents de l’ANC i Òmnium

Una cinquantena de persones es van tornar a manifestar ahir al vespre a la plaça d’Antoni Baqué com a mostra de rebuig per l’empresonament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Els manifestants portaven espelmes i pancartes on es podia llegir Prou repressió, Som gent de pau o Llibertat Jordis. Durant la concentració, es va llegir un manifest en contra de la decisió de l’Audiència Nacional de decretar presó sense fiança per als presidents de les dues entitats. El document considera que tant Jordi Cuixart com Jordi Sànchez són presos polítics.

Durant l’acte també es va reivindicar que a la Llagosta es faci un acte en commemoració de l’afusellament del president Lluís Companys, en el marc de la moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament de la Llagosta en memòria de les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies