Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Un grup de persones protesten a la Llagosta per l’empresonament dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural

Una cinquantena de persones s’han concentrat avui a la plaça d’Antoni Baqué com a mostra de rebuig contra la presó dictada als presidents de l’Assemblea Nacional de Catalunya, Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, per part de l’Audiència Nacional. Les dues entitats van fer ahir una crida a secundar aquesta mobilització ciutadana amb una aturada a les portes dels centres de treball.

Els manifestants portaven pancartes on es podia llegir Prou repressió, Som gent de pau o #Llibertat Jordis. També duien cartells on deia Llibertat presos polítics Sánchez, Cuixart o Fora les forces d’ocupació.

L’ANC i Òmnium Cultural també han convocat per aquesta tarda concentracions silencioses davant de les delegacions de govern de les capitals catalanes de província.

Publicitat

Publicitat

Més notícies