Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

Derrotes dels dos equips sèniors del Joventut Handbol la Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre el cap de setmana passat per 24 a 33 contra el Terrassa B. Els llagostencs es van veure superats pel líder. El Terrassa B va aprofitar una segona part molt fluixa dels locals per emportar-se el triomf. Diumenge, el Joventut Handbol, que és setè amb dos punts al grup B de la Tercera Catalana, rebrà la visita del Poblenou C, que és el segon classificat amb sis punts i empatat amb el líder.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va caure la jornada passada per 33 a 23 a la pista del Tarragona. Les de la Llagosta són cuers després d’haver perdut els dos partits que han disputat i la propera jornada jugaran a casa contra l’Ascó-Móra, que és cinquè amb dos punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies