Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament poda els plataners de la plaça de la Sardana

L’Ajuntament de la Llagosta podarà aquesta setmana els 30 arbres plataners situats a la plaça de la Sardana. L’operació, que també contempla l’eliminació de quatre pollancres de la plaça d’Anne Frank, ha estat adjudicada a l’empresa Parcs i Jardins de Catalunya per un import de 3.509 euros. Els quatre arbres de la plaça d’Anne Frank estan malmesos i hi havia perill que caiguessin a terra. Els treballs, que estaran enllestits aquesta setmana, han començat per la plaça d’Anne Frank i després es continuarà per la plaça de la Sardana.

Properament, el Consistori adjudicarà els treballs de poda de la resta d’arbres situats en espais públics de la nostra localitat. Les tasques començaran al mes de novembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies