Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Tercer empat del Fútbol Sala Unión Llagostense

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat aquesta tarda (1-1) a casa contra el Clot. És el tercer empat del conjunt llagostenc en quatre jornades de lliga.

Els de José Manuel Poyato no han fet una bona primera part. Durant els primers vint minuts, només han fet un xut perillós. Ha estat al minut 19 i el llançament de Carlos l’ha refusat el porter visitant. El Clot tampoc no s’ha apropat gaire a la porteria defensada per Abraham, que només ha hagut d’intervenir al minut 12.

La segona part ha estat molt més intensa. Al minut 5, Juan Carlos ha marcat l’1 a 0, però els visitants han empatat de seguida. Els llagostencs han tingut moltes ocasions de gol, però no les han aprofitades i el marcador ja no s’ha tornat a moure.

El proper cap de setmana, els de la nostra localitat es desplaçaran a la pista del Ciutat Granollers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies