Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Empat del FS Unión Llagostense a la pista del Sagrerenc

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar la jornada passada a tres gols a la pista del Sagrerenc. Els llagostencs van afrontar el partit amb baixes importants i, a més, es van trobar amb una pista de ciment que relliscava molt.

El partit va ser molt igualat i amb ocasions per als dos equips. El Sagrerenc va marcar primer i Carlos va empatar. A la segona part, Amhed va posar l’1 a 1 al marcador. El Sagrerenc va fer dos gols seguits i Marc Fábregas va establir el definitiu empat a tres.

El FS Unión Llagostense, que continua sense guanyar en aquesta lliga, és novè amb dos punts i dissabte rebrà la visita del Clot, que és onzè amb només un punt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies