Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Balanç positiu del festival 3 DE TEATRE que es va celebrar el cap de setmana

Els organitzadors del festival 3 DE TEATRE, l’evolució de la Setmana del Teatre de la Llagosta, han fet aquest matí una valoració satisfactòria del desenvolupament dels actes que es van dur a terme durant el cap de setmana. La concentració de tots els espectacles i propostes escèniques en un cap de setmana, amb una programació per a tots els públics, variada i que continua combinant propostes professionals i amateurs, també ha estat considerada com a positiva pels promotors del festival.

El festival 3 DE TEATRE de la Llagosta s’ha desenvolupat principalment a dos escenaris, el Centre Cultural i la plaça d’Antoni Baqué. Tot i que les obres que s’han fet al Centre Cultural han tingut una menor presència de públic, les propostes que s’han fet a l’aire lliure han tingut una important resposta ciutadana.

Les activitats del 3 DE TEATRE van començar dijous amb una intervenció al mercat setmanal i el taller Un bagul de personatges! que va fer la contacontes Puri Ortega a la Biblioteca de la Llagosta.

Divendres, va tenir lloc al Centre Cultural la Gala del festival amb els actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba, mentre que, dissabte al migdia, es va representar a la plaça d’Antoni Baqué l’obra Ai rateta rateta, una història diferent del tradicional conte La Rateta presumida. Dissabte a la tarda, va ser el torn de la primera representació de 3 de Cabaret i, al Centre Cultural, es va representar Rhümia, un espectacle de circ.

Ahir diumenge, va ser el torn de Ricky, el professor de tennis. I per la tarda es va desenvolupar la segona sessió de 3 de Cabaret i una mostra dels grups de teatre locals. El tancament del festival 3 DE TEATRE va anar a càrrec de la companyia Impro Barcelona, que va portar a escena Comando Impro.

El regidor de Cultura, Mariano García, considera que el 3 DE TEATRE “és una fórmula millor que la de la Setmana, que ja era bona, però així la gent ha pogut aprofitar més el que s’ha programat. Han estat tres dies intensos, que la gent ha agraït”. Per la seva part, Carlos Lupe, coordinador dels grups de teatre de la Llagosta, ha explicat que els espectacles “han estat a un nivell increïble, tant les propostes de carrer com les de sala. Crec que hem tingut un cartell espectacular, amb els espectacles de Rühmia, de l’Impro, les companyies locals,…”.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies