Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El festival 3 DE TEATRE se celebra aquest cap de setmana a la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta organitza el festival 3 DE TEATRE, que començarà avui divendres al Centre Cultural amb una gala. Música, humor, teatre, premis i sorpreses conformaran una vetllada que començarà a les 20 h i que comptarà amb la presència dels actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba. Les entrades per a aquest esdeveniment encara es poden recollir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania al preu de tres euros.

A la plaça d’Antoni Baqué, es desenvoluparan diverses propostes teatrals. Demà dissabte al migdia, es podrà veure Ai rateta rateta, de la Companyia el Replà, una història diferent del tradicional conte La Rateta presumida. A les 18 h, serà el torn del primer 3 de Cabaret, amb Ken Cia, Improtopia i dues propostes a càrrec de companyies locals.

Diumenge, a les 12 h, serà el torn de Ricky, el professor de tennis, que donarà unes classes molt particulars d’aquest esport. A les 18 h, hi haurà la segona sessió de 3 de Cabaret amb Pablo Super Star, Can Ducks fly i una nova mostra dels grups locals.

L’altre escenari de la programació del festival serà el Centre Cultural. Demà dissabte, a les 20.30 h, es representarà Rhümia, dirigida per Martí Torras Mayneris. La proposta va més enllà d’un espectacle de circ que vol ser un cant a l’esperança i a la necessitat de riure.

Diumenge, per tancar 3 DE TEATRE, la companyia Impro Barcelona portarà a escena Comand Impro, una proposta inspirada en els agents de policia dels anys 70 de sèries com Starsky i Hutch, que, amb el seu equip, seran capaços de tot per fer riure el públic. L’obra començarà a les 20 h.

Les entrades per als dos espectacles es poden comprar anticipadament a l’OAC per sis euros. El dia de la funció valdran nou euros.

La Mostra Teatral, que portaven a escena els grups locals en el marc de la Setmana del Teatre, es manté al nou format del festival. Tant dissabte com diumenge, es podrà gaudir del projecte que han preparat per al 3 DE TEATRE. Els actors i actrius dels grups de teatre locals seran els protagonistes de 3 de Cabaret. Més de 25 persones participaran a les petites escenes que han escrit Jorge Pérez i Carlos López. Les peces teatrals s’intercalaran amb els espectacles professionals, que es podran veure a la plaça d’Antoni Baqué dissabte i diumenge a les 18 h. TELL, TELL Júnior, Nanocosmos Teatre, La Alegría de Vivir del Casal d’Avis, Amics de la Cultura, El Pícaro Teatro i Lazzi Comici aporten membres per interpretar les escenes. Alumnes de La Carpa espai cultural també participen en aquest projecte. Els membres de JUMP no sortiran a escena, ja que estan preparant el seu nou espectacle.

Publicitat

Publicitat

Més notícies