Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Demà, actuació teatral al mercat setmanal per promoure el festival 3 DE TEATRE

El mercat ambulant de demà dijous serà l’escenari del primer acte previ a la celebració del festival 3 DE TEATRE. A partir de les 12 h, hi haurà una intervenció teatral que servirà per promoure la mostra. El grup de teatre TELL s’encarregarà de fer la posada en escena, a més de repartir informació sobre el festival.

A la tarda, a partir de les 18.30 h, els infants i les seves famílies podran participar al taller de teatre que es farà a la Biblioteca. La contacontes Puri Ortega portarà a terme Un bagul de personatges!, on els més petits podran triar i remenar els personatges dels seus contes preferits.

La programació de 3 DE TEATRE començarà divendres al Centre Cultural amb la Gala del festival. Música, humor, teatre, premis i sorpreses conformaran una vetllada que començarà a les 20 h i que comptarà amb la presència dels actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba. Les entrades per a aquest esdeveniment encara es poden recollir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania al preu de tres euros.

A la plaça d’Antoni Baqué, es desenvoluparan diverses propostes teatrals. Dissabte al migdia, es podrà veure Ai rateta rateta, de la Companyia el Replà, una història diferent del tradicional conte La Rateta presumida. A les 18 h, serà el torn del primer 3 de Cabaret, amb Ken Cia, Improtopia i dues propostes a càrrec de companyies locals.

Diumenge, a les 12 h, serà el torn de Ricky, el professor de tennis, que donarà unes classes molt particulars d’aquest esport. A les 18 h, hi haurà la segona sessió de 3 de Cabaret amb Pablo Super Star, Can Ducks fly i una nova mostra dels grups locals.

L’altre escenari de la programació del festival serà el Centre Cultural. Dissabte, a les 20.30 h, es representarà Rhümia, dirigida per Martí Torras Mayneris. La proposta va més enllà d’un espectacle de circ que vol ser un cant a l’esperança i a la necessitat de riure.

Diumenge, per tancar 3 DE TEATRE, la companyia Impro Barcelona portarà a escena Comand Impro, una proposta inspirada en els agents de policia dels anys 70 de sèries com Starsky i Hutch, que, amb el seu equip, seran capaços de tot per fer riure el públic. L’obra començarà a les 20 h.

Les entrades per als dos espectacles es poden comprar anticipadament a l’OAC per sis euros. El dia de la funció valdran nou euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies