Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Concentració davant de l’Institut Marina en contra de la brutalitat policial

Un grup de veïns i veïnes de la Llagosta s’han concentrat aquest matí a les portes de l’Institut Marina per protestar per l’actuació de la Guardia Civil i la Policia Nacional a diverses poblacions catalanes durant la jornada de l’1 d’octubre. Durant l’acte, alguns dels presents han fet dibuixos, principalment amb motius sobre la pau, i els han enganxat momentàniament a la façana de l’INS Marina, que diumenge va ser l’únic col·legi electoral de la Llagosta.

També s’ha escrit la frase “Prou brutalitat”. Des d’ERC i l’ANC de la Llagosta, s’ha convocat a la ciutadania a una nova concentració aquesta tarda, a les 18 hores, davant de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies