Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La Concòrdia debuta amb victòria (6-5) contra el Teldeportivo

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda per 6 a 5 el primer partit de la lliga 2017-2018 contra el Teldeportivo. El partit ha estat molt disputat i Sonia Blanco ha marcat el gol decisiu a falta de poc més de tres minuts per al final.

La primera part ha estat de color local. Al minut 5, Ana ha recuperat una pilota i ha marcat l’1 a 0. Les visitants han empatat tot seguit amb un xut llunyà. Al minut 7, Ana ha robat una altra pilota a la defensa del Teldeportivo i ha fet pujar el 2 a 1 al marcador. Dos minuts després, les canàries han tornat a empatar.

La Concòrdia ha jugat molt bé durant els primers 20 minuts. Al minut 11, Cris ha marcat el 3 a 2. El domini local s’ha traduït en dos gols més abans del descans a càrrec de Marta.

A la segona part, les coses han canviat. El Teldeportivo ha pressionat molt i ha tingut moltes ocasions de gol. Al minut 1, ja ha enviat una pilota al pal. Poc després, les visitants han fet dos gols seguits. El domini de l’equip canari ha estat clar fins al minut 11, quan ha aconseguit empatar. A partir d’aquí, els dos equips han disposat d’ocasions. Al minut 14, ha estat expulsat l’entrenador de la Concòrdia, Javier Ruiz. Ana ha enviat una pilota al travesser i Sonia Blanco ha aconseguit desnivellar el marcador i donar la victòria a les llagostenques. La propera jornada, l’equip que entrena Javier Ruiz jugarà a la pista de l’AECS l’Hospitalet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies