Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense cau a casa (1-2) amb el Ripoll

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda a casa per 1 a 2 amb el Ripoll en partit corresponent a la segona jornada de lliga. L’enfrontament ha estat molt igualat, però, al final, els visitants han tingut una mica més d’encert que els locals en atac i s’han emportat els tres punts que hi havia en joc.

Els dos equips es coneixen massa i el marcador ha estat molts minuts sense moure. Al minut 17, el Ripoll ha fet el 0 a 1. La reacció local ha estat ràpida i Carlos ha empatat un minut després.

A la segona part, els dos conjunts han tingut moltes ocasions. Els dos porters han estat molt bé. Abraham ha evitat el gol visitant amb grans intervencions, però, al minut 16, després d’una pèrdua en defensa, el Ripoll ha marcat i ha sentenciat el partit.

El proper compromís dels llagostencs, que només han sumat un punt en les dues primeres jornades, serà a la pista del Sagrerenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies