Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Llagosta celebrarà el festival 3 DE TEATRE al mes d’octubre

L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà del 6 al 8 d’octubre el festival 3 DE TEATRE, que és l’evolució de la Setmana del Teatre de la Llagosta que s’havia portat a terme durant els darrers anys a la nostra localitat. La intenció és concentrar en tres dies una programació per a tots els públics, variada i que continuï combinant propostes professionals i amateurs. 3 DE TEATRE es desenvoluparà a la plaça d’Antoni Baqué i al Centre Cultural.

L’aperitiu del festival es desenvolupa el 5 d’octubre amb dues propostes. El mercat setmanal serà l’escenari d’una intervenció teatral per promoure la programació que es desenvoluparà durant els tres dies següents. L’altra activitat tindrà lloc a la Biblioteca, on la contacontes Puri Ortega portarà el seu taller de teatre, Un bagul de personatges!

L’inici oficial de 3 DE TEATRE tindrà lloc el 6 d’octubre, al Centre Cultural, amb la Gala del festival. Música, humor, teatre, premis i sorpreses conformaran una vetllada que començarà a les 20 h i que comptarà amb la presència dels actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba. Les entrades per aquest esdeveniment es poden recollir ja a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania al preu de tres euros.

El 7 i 8 d’octubre, hi haurà dos espectacles cada dia a la plaça d’Antoni Baqué i un al Centre Cultural. Dissabte al migdia, es podrà veure Ai rateta rateta, de la Companyia el Replà, una història diferent del tradicional conte La Rateta presumida. A la tarda (18 h), serà el torn del primer 3 de Cabaret, amb Ken Cia, Improtopia i dues propostes a càrrec de companyies locals. Al Centre Cultural es representarà Rhümia, dirigida per Martí Torras Mayneris. La proposta va més enllà d’un espectacle de circ que vol ser un cant a l’esperança i a la necessitat de riure. Les entrades es poden comprar anticipadament a l’OAC per 6 euros. El dia de la funció el preu serà de 9 euros.

Diumenge (12 h), serà el torn de Ricky, el professor de tennis, que donarà unes classes molt particulars d’aquest esport. A la tarda (18 h), hi haurà la segona sessió de 3 de Cabaret amb Pablo Super Star, Can Ducks fly i una nova mostra dels grups locals.

Per tancar 3 DE TEATRE, la companyia Impro Barcelona portarà a escena Comand Impro, una proposta inspirada en els agents de policia dels anys 70 de sèries com Starsky i Hutch, que, amb el seu equip, seran capaços de tot per fer riure el públic. En aquest cas, les entrades també es poden comprar anticipadament a l’OAC per 6 euros, el dia de la funció valdran 9 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies