El FS Unión Llagostense comença la lliga amb un empat

0
37

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va començar el cap de setmana la lliga amb un empat (4-4) a la pista del Borges. Els llagostencs van jugar bé i van tenir moltes ocasions de gol, però el porter del Borges va impedir el triomf visitant amb les seves bones intervencions.

La primera part va acabar amb un marcador de 0 a 2 favorable als de José Manuel Poyato. A la segona part, el Borges li va donar la volta al resultat amb tres gols seguits. El FS Unión Llagostense va reaccionar i es va tornar a posar per davant, però els locals van establir el 4 a 4 definitiu a falta de tres minuts per al final. Juan Carlos va marcar dos gols i David Soria i Carlos, un cadascun.

Dissabte, l’equip llagostenc rebrà la visita del Ripoll a partir de les 17.30 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. El Ripoll ve de guanyar per 3 a 2 el Padre Damián Sagrados Corazones.

Publicitat