Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense comença la lliga amb un empat

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va començar el cap de setmana la lliga amb un empat (4-4) a la pista del Borges. Els llagostencs van jugar bé i van tenir moltes ocasions de gol, però el porter del Borges va impedir el triomf visitant amb les seves bones intervencions.

La primera part va acabar amb un marcador de 0 a 2 favorable als de José Manuel Poyato. A la segona part, el Borges li va donar la volta al resultat amb tres gols seguits. El FS Unión Llagostense va reaccionar i es va tornar a posar per davant, però els locals van establir el 4 a 4 definitiu a falta de tres minuts per al final. Juan Carlos va marcar dos gols i David Soria i Carlos, un cadascun.

Dissabte, l’equip llagostenc rebrà la visita del Ripoll a partir de les 17.30 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. El Ripoll ve de guanyar per 3 a 2 el Padre Damián Sagrados Corazones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies