Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

S’obre el període d’inscripcions als cursos de l’Oficina de Català de la Llagosta

L’Oficina de Català de la Llagosta ha iniciat avui el període d’inscripció per als diferents cursos presencials i a distància per a adults. Les persones interessades han de passar per la seu de l’Oficina, situada a la planta baixa de l’Edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert.

L’Oficina de Català ofereix els tres cursos oficials de nivell bàsic: per a persones que no parlen ni entenen el català, per a persones que el parlen amb dificultat i per a persones que parlen una mica català i l’entenen força. A la Llagosta també ofereixen cursos de nivell Elemental i Intermedi.

Per rebre més informació, cal passar per l’Oficina de Català fins al 22 de setembre, en horari de matí, de 10 a 13 h. Les persones interessades també es podran adreçar a partir de dilluns a Can Pelegrí per les tardes, de 16 a 19.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies