Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Tot a punt per a la celebració de la cinquena edició de l’Engreskada

Les colles dels Saltats i dels Volats ja estan preparades per començar la cinquena edició de l’Engreskada, que es presenta amb un total de quatre proves puntuables per decidir el vencedor de l’edició de 2017. Després de quatre edicions, els Volats han guanyat en dues ocasions, els Saltats, en una, i l’any passat van acabar en empat.

La primera prova que envai­rà de color el municipi tindrà lloc divendres amb una cercavila, a partir de les 20 h, pels carrers de la Llagosta amb la Colla Gegantera de la Llagosta i altres entitats locals. La prova s’anomena Entre dos mons de l’Engreskada i les colles hauran de disfressar-se i recrear un món imaginari.

La segona cita entre les dues colles tindrà lloc dissabte al Parc Popular amb el Frozen scenes a les 17 h, tot i que a les 15.30 h totes dues colles han estat convocades per l’Engreskada per donar instruccio­ns.

Diumenge, es farà la tercera prova, a la plaça de la Sardana a les 16 h, amb l’activitat Tienes + cuento k calleja. Dilluns, a les 19 h, es realitzarà la Panoch The End al carrer de les Escoles. El veredicte final tindrà lloc a l’Espai de Concerts del Centre Cultural a les 22.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies