Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Dilluns, comença un nou curs de les Escoles d’Iniciació Esportiva

Les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta tornaran a l’activitat dilluns. Un any més, el Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure, ofereix, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, diferents modalitats: iniciació esportiva, esport adaptat, bàsquet, voleibol i futbol sala. Encara es poden fer inscripcions a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web municipal.

D’altra banda, ja està en marxa el Casal d’Estiu Multiesportiu amb monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva. Un total de 37 nens i nenes d’entre 4 i 13 anys participen en aquesta activitat, que es desenvoluparà fins al 8 de setembre al Pavelló Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies