Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Centre Cultural es va omplir dissabte durant el XII Festival de Guitarra de la Llagosta

El Centre Cultural es va omplir de públic dissabte durant la celebració del Festival de Guitarra de la Llagosta, que va organitzar la Unión Musical La Flamenca. Enguany, el festival estava dedicat a les músiques del món. L’activitat va tenir lloc dissabte al vespre i va comptar amb l’actuació d’uns quaranta alumnes de l’entitat llagostenca, que dirigeix Paco Garfia.

Garfia ha explicat que el Centre Cultural es va omplir: “hi va  haver gent que no va poder entrar per l’aforament limitat”.  El responsable de la Flamenca ha indicat que l’alumnat “cada any va augmentat el nivell, alguns ja van fer la seva part de solistes, amb la responsabilitat que això suposa”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies