Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Èxit del segon Trofeu del Club Patí la Llagosta

Un total de 144 esportistes de deu clubs van participar en el segon Trofeu del Club Patí la Llagosta, que es va disputar dissabte al Complex Esportiu Municipal El Turó. L’entitat ha fet un balanç molt positiu de la competició, tant pels resultats obtinguts com per l’organització i l’assistència de públic.

Aquests són els resultats més destacats obtinguts pels patinadors del CP la Llagosta: en Iniciació B menors, Lucía Muñoz va ser primera i Joel Sánchez, segon; en Iniciació D, Avril Muñoz, primera; en Iniciació B1, Paula Molina va ser primera, Laia Alonso, segona i Derek Martínez, tercer; en Iniciació C majors, Noah Martínez, segona i Nekane Jiménez, tercera; en Iniciació C menors, Nil Molina, segon; i, en Minis, Gerard Naveros, primer; Nora Sánchez, segona i Aina Ayuso, tercera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies