Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Fórum de Debate Llagostense commemora els 40 anys de les primeres eleccions democràtiques

Un dels moments de l’acte de dissabte. Fotografia: Bartolomé Fraile.

El Fórum de Debate Llagostense va commemorar dissabte els 40 anys de les primeres eleccions democràtiques espanyoles a la plaça d’Antoni Baqué. L’activitat va comptar amb una actuació de cantaors de flamenc.

La jornada va començar amb una intervenció del president del Fórum de Debate Llagostense, Bartolomé Fraile, sobre les primeres eleccions democràtiques, que van tenir lloc el 15 de juny de 1977. “Aquelles eleccions ens van donar la preparació d’una Constitució espanyola, que va ser aprovada el 1978. Ara lluitem per un país millor, contra la corrupció i l’abús de poder i amb els que volen trencar Espanya amb una secessió a Catalunya”, explica Fraile.

La jornada va estar amenitzada per l’espectacle de flamenc amb els cantaors Pepe Moreno i Mary Salas i el guitarrista Juan Antonio Sánchez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies