Dimecres, 22 març 2023
13.5 C
La Llagosta

Balanç positiu per la Festa de la Hispanitat del Fórum de Debate Llagostense

El Fórum de Debate Llagostense ha fet un balanç positiu de la festa amb motiu del 12 d’octubre, que va tenir lloc divendres passat al Centre Cultural. L’activitat va estar presentada pel president de l’entitat, Bartolomé Fraile, i va comptar amb diverses actuacions amb la cantautora María de los Reyes Riaza, la cantaora de flamenc Mary Sala i el grup de ball Diamonds. “Estem molt satisfets de la festa de la Hispanitat del 12 d’octubre, que vam fer al Centre Cultural. Van ser unes actuacions molt destacades”, ha remarcat el president del Fórum de Debate Llagostense, que explica hi havia prop d’un centenar d’assistents.

La propera activitat del Fórum de Debate Llagostense tindrà lloc el 6 de desembre per commemorar el 40è aniversari de la Constitució espanyola.

Publicitat

Publicitat

Més notícies