Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Alumnes de la Llagosta participen en una nova jornada per experimentar la inclusió esportiva

Alumnes de l’Escola Joan Maragall.
Alumnes de l’Escola Les Planes.

El Complex Esportiu Municipal El Turó ha acollit aquest matí la segona jornada d’inclusió esportiva organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta. En aquest cas, ha participat a l’activitat l’alumnat de 6è curs de Primària de l’Escola Joan Maragall i els infants de 5è de les Planes. Com la jornada celebrada al mes d’abril amb l’alumnat de l’Escola Sagrada Família, l’activitat ha anat a càrrec del Club Basquetbol Team Building Values i de Global Basket.

El matí esportiu ha començat amb diversos jocs per practicar amb l’ús de la cadira de rodes i per fer que els nois i les noies prenguin consciència de la necessitat de jugar i viure plegats amb persones que tenen capacitats diferents. Després dels jocs, membres dels dos clubs de bàsquet han fet una petita demostració i, tot seguit, ha estat el torn dels infants, que han estat jugant diversos partits de bàsquet inclusiu.

Global Basket és un club de jugadors en cadira de rodes que ha iniciat un projecte per normalitzar aquest esport. Per portar-lo a terme a la nostra localitat, ha sumat esforços amb el Team Building Values. Una de les característiques de la proposta en la qual ha pres part avui l’alumnat de les escoles Joan Maragall i les Planes és tractar d’incloure la cadira de rodes al joc juntament amb persones que no la fan servir.

Publicitat

Publicitat

Més notícies