Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Entrenaments gratuïts de voleibol i bàsquet per a infants durant aquest mes

Les Escoles d’Iniciació Esportives del Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure (CMEELL) i l’Ajuntament de la Llagosta ofereixen sessions gratuïtes de bàsquet i voleibol durant aquest mes a la pista del Complex Esportiu Municipal El Turó. Les activitats estan adreçades a infants de 7 a 14 anys.

Els horaris dels entrenaments de bàsquet són els dimarts i dijous de 17.45 a 19 h i els de voleibol femení, dimarts i dijous de 19 a 20.15 h. També es fan sessions d’iniciació esportiva, els dimecres i divendres de 18 a 19 h. El CMELL ha preparat també entrenaments d’esport adaptat per a persones amb funcionalitat diversa. Els infants que participin en dues sessions, prendran part en un sorteig d’unes pilotes, que tindrà lloc el dimarts 20 de juny a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies