Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

El Consorci de Residus del Vallès Oriental porta a terme a la Llagosta la campanya Aquí no llencem res

El Consorci de Residus del Vallès Oriental està duent a terme la campanya Aquí no llencem res. La iniciativa vol conscienciar i informar a la ciutadania sobre la importància de separar bé els residus.

Aquí no llencem res és una campanya de proximitat que porten a terme cinc informadors i informadores ambientals que realitzen una enquesta, faciliten material i donen suport per a la correcta separació de residus a les llars. A la Llagosta, l’acció es portarà a terme demà divendres de 18 a 21 h i dissabte de 10 a 13 h.

La campanya vol reforçar la idea que els residus són recursos si els separem correctament. Alhora, es donaran a conèixer els diferents serveis per a una correcta gestió, prevenció i reutilització de residus a la comarca, com ara les deixalleries, les bonificacions de la taxa d’escombraries o els diferents projectes del Consorci.

La iniciativa servirà també per recollir informació sobre el grau de coneixement per part de la ciutadania sobre els residus a la comarca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies