Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Obert el termini per accedir als ajuts d’escolarització per al proper curs

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert la convocatòria per accedir als ajuts d’escolarització per al curs 2017-2018. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 23 de juny. Amb aquesta acció, el Consistori vol atorgar ajuts d’escolarització als alumnes empadronats a la Llagosta i matriculats als centres escolars del municipi, públics o concertats d’educació Infantil, Primària i Secundària, que es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques.

Les bases de la convocatòria, amb els requisits econòmics per optar a l’ajut, es poden consultar a l’apartat tràmits del web llagosta.cat i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

L’import de l’ajut és de 90 euros per alumne. L’Ajuntament ingressarà aquesta quantitat a cada beneficiari al número de compte establert pel centre educatiu al qual assisteix l’infant. L’escola gestionarà el pagament de les despeses de material i de les activitats corresponents.

Publicitat

Publicitat

Més notícies