Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

TELL Junior representarà demà dissabte al Centre Cultural la seva darrera obra

El grup de teatre TELL Junior posarà en escena demà dissabte l’obra Adolescència. La representació començarà a les 19 h al Centre Cultural. L’aforament és limitat i es farà servir el sistema de taquilla inversa.

Adolescència és una obra escrita pels mateixos actors i actrius de TELL Junior. El director de l’obra, Jaime Calvet, ha explicat que els membres de TELL Junior han volgut “expressar les inquietuds i els problemes que tenen els adolescents”. L’argument gira entorn a uns joves que viuen a un reformatori. Un dia, els joves descobreixen que els responsables de l’equipament el volen vendre. En aquest moment, decideixen demostrar tot el que són capaços de fer per defensar el lloc on viuen. Calvet considera que ha estat un procés “difícil i molt bonic veure com han lluitat contra coses, com les pors i la vergonya” a l’hora d’expresar els seus sentiments.

Publicitat

Publicitat

Més notícies