Dijous, 09 febrer 2023
7.6 C
La Llagosta

Demà dijous, comença el període de matriculació a l’Escola Bressol Municipal Cucutras

L’Escola Bressol Municipal Cucutras obrirà demà el període de matriculació per al proper curs 2017-2018, que estarà vigent fins al 16 de juny. La documentació s’haurà de presentar en aquest mateix centre educatiu dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 10.30 hores i dimarts de16 a 17 h. Una vegada finalitzat el període de preinscripció, les aules de P0 i P1 estan plenes i sense llista d’espera, mentre que, per a P2, hi ha encara deu places lliures. No obstant això, en funció de la demanda final, es podria crear una aula mixta de P1 i P2 al setembre. Les persones interessades s’han adreçar a l’Escola Bressol Municipal Cucutras.

Publicitat

Publicitat

Més notícies