Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

El Consistori contractarà nou persones en uns plans d’ocupació

L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona de 223.845,48 euros per contractar diverses persones durant aquest any i el 2018 mitjançant plans d’ocupació. L’ajut forma part del Programa complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018, que impulsa la Diputació. En concret, aquest 2017, el Consistori contractarà nou persones per un període d’entre sis mesos i un any. Els contractes de l’any 2018 encara no estan decidits. Durant aquest exercici està previst cobrir quatre llocs a la Brigada Municipal d’Obres, amb contractes de sis mesos; dos d’agents cívics, durant un any; un d’auxiliar administratiu (sis mesos), un de treballador familiar (un any) i un altre del servei de neteja (sis mesos). Tots els contractes seran a jornada completa.

Per cobrir totes les places ja s’ha obert un procés selectiu, excepte per al de la persona de neteja i l’auxiliar administratiu, ja que en aquests dos casos s’aprofitaran les borses de treball que s’han creat amb dues convocatòries que s’han portat a terme recentment per cobrir llocs de treball similars. A les places que surten ara, només poden optar persones en situació d’atur. Els interessats poden presentar la documentació corresponent fins al 7 de juny a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Les bases de la convocatòria es poden consultar en el web municipal i a l’OAC. Les quatre persones que siguin seleccionades per a la Brigada Municipal d’Obres, la del servei de neteja i l’auxiliar administratiu començarie­n a treballar properament i la resta ho farien a partir del setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies