Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Els Volats celebraran demà dissabte la Zumba Familiar a la plaça d’Antoni Baqué

La colla dels Volats celebrarà demà dissabte la quarta edició de la Zumba Familiar a la plaça d’Antoni Baqué per la tarda, però farà diverses activitats durant el matí. Totes elles seran solidàries per recaptar diners per a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Demà, de 10 a 14 h, la colla llagostenca ha programat activitats familiars, com ara inflables, jocs tradicionals i familiars. El preu per fer aquestes activitats és d’un euro. “Com a novetat per a aquesta edició de la zumba, hem decidit fer activitats al matí destinades als més petits amb diversos jocs infantils”, explica el president de la colla dels Volats, José Sánchez.

De 18 a 20 h, tindrà lloc la zumba familiar amb els monitors Lorena, Joan Abel i Martín. El preu de les inscripcions anticipades és de tres euros per als menors de fins a 12 anys i de quatre, per a la resta. El mateix dia les inscripcions tenen un cost de cinc euros. Les inscripcions es poden fer a la Perruqueria Lluch García, al número 79 de l’avinguda de l’Onze de Setembre; i al Divinity Outlet, al número 4 del passeig Pintor Fortuny.

Tant a les activitats del matí com a les de la tarda, col·laborarà i participarà l’entitat Aspayfacos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies