Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Arlecchino Estudio oferirà demà dissabte un espectacle de cant al Centre Cultural

Arlecchino Estudio, l’escola de cant sorgida del grup de teatre TELL, posarà en escena demà dissabte Tu cara me suena, basat en el programa televisiu del mateix nom. L’espectacle tindrà lloc al Centre Cultural i començarà a les 20 h.

Tretze persones pujaran a l’escenari per imitar als seus cantants preferits. Un jurat valorarà les seves actuacions. El guanyador o la guanyadora tindrà un curs gratuït de cant a Arlecchino Estudio. Les intervencions dels concursants aniran acompanyades pels balls de l’Escola de Dansa La Room.

El donatiu de l’entrada és de quatre euros i es poden adquirir de forma anticipada a Areamania, a l’avinguda del Primer de Maig, número 14. També es podran aconseguir el mateix dia de l’espectacle al Centre Cultural.

Arlecchino Estudio va sorgir per donar sortida a l’alumnat de l’Escola de Teatre TELL que estava interessat a formar-se vocalment. L’estudi de cant ha iniciat l’activitat aquest curs 2016-2017 i en l’actualitat té una vintena d’alumnes.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies