Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

El Consorci de Residus comarcal promou l’ús de la deixalleria amb un sorteig

Per quart any consecutiu, el Consorci de Residus del Vallès Oriental organitza un sorteig de premis per als usuaris de les deixalleries comarcals, entre elles, la de la Llagosta. El sorteig Anar a la deixalleria té premi vol promoure l’ús d’aquestes instal·lacions i augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Fins al 28 de maig, totes les persones que facin ús de les deixalleries comarcals podran participar-hi. Ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. Cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta de participació en el sorteig, independentment de la quantitat de residus que es lliuri. Al sorteig poden participar totes les persones majors de 18 anys que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya i que reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases.

El dia 30 de maig, a la seu del Consorci de Residus del Vallès Oriental, se celebrarà l’acte públic de sorteig dels premis. Hi haurà vint-i-sis urnes, una per deixalleria. De totes les urnes s’extrauran dues butlletes de les quals en resultaran els guanyadors. El primer premi són dues entrades per al Gran Premi de Catalunya de MotoGP 2017 i el segon, un val per valor de cent euros a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies